top of page

BLOG, VLOG & NEWS

#METDEBILLENBLOOT

Afgelopen vrijdag was dan eindelijk de opening van onze eerste echte Fast Good Booth! Allereerst willen we iedereen die aanwezig was bedanken!! 💚💚

Hoewel het een druilerige Hollandse regendag was scheen voor ons de zon! Na 1,5 jaar ploeteren konden we eindelijk onze vending met verse meals vullen, het glas met jullie heffen, naar de bemoedigende toespraak van de Wethouder luisteren, jullie laten proeven van al het lekkers en de confetti kanonnen afschieten! Het liefst hadden we deze week al een after-movie met jullie gedeeld, maar helaas zijn we hier niet aan toe gekomen..

Tijdens de opening is er namelijk ruzie ontstaan tussen onze vendingmachine en de maaltijdbakjes. Een conflict is natuurlijk nooit leuk, maar dat dit precies op onze feestdag moest gebeuren al hélemaal niet! Na wat zweten en sussen hebben we samen in goed overleg besloten dat het beter is dat beide partijen afscheid van elkaar nemen. Samen door één (koel)deur ging gewoon niet meer.. Deze beslissing had helaas ook als gevolg dat we even moesten wachten met het verkopen van de meals. Al onze aandacht en energie moest naar het zo snel mogelijk vinden van nieuwe maaltijdbakjes. Nu horen we je denken.. ‘zo moeilijk is dat toch niet?’. Maar dat valt vies tegen.

Tijdens de zoektocht hebben we niet alleen rekening moeten houden met onze eigen hoge eisen (lees: duurzaam, magnetron;- en oven proof, groot genoeg en het liefst ook wat goeie looks), maar ook met reeds ontdekte voorwaarden van meneer Vending. Toen we dan eindelijk de perfect-match gevonden leken te hebben, viel ons het telefoontje waarin verteld werd dat de productierun mislukt was behoorlijk zwaar. Er zat daardoor niks anders op dan voor één keer genoegen te nemen met recyclebaar plastic (of een extra tupperware bakje), waardoor we gisteravond dan wel écht open konden.

Na een pittig eerste weekje waarin wij (en het koffiezetapparaat) al goed op de proef zijn gesteld, willen we dit bericht aan jullie wel afsluiten met positiviteit!


De nieuwe, (hopelijk) beste vriendjes van Mr. Vending zijn onderweg, onze chef-kok staat klaar om te knallen, de boodschappenroute langs de boeren is uitgestippeld en ondanks de korte nachtjes hebben wij energie voor 10. Kom je morgen ook langs voor een verse meal? Tot dan! team Fast Good.

#keepyouposted #tobecontinued #thehardtruth #ookditisondernemen #fastgoodmeals #fastgood #fastgoodclub

129 weergaven1 opmerking

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page